Motorola CP040 Header

Mobilofoons

Wanneer onderlinge afstanden groter worden, is het verstandig om (ter ondersteuning van het portofoonverkeer) gebruik te maken van een mobilofoon.

Mobilofoon Kenwood - Hoekstra Portofoons

Extra zendvermogen

Een mobilofoon beschikt over extra zendvermogen, waardoor het zendbereik aanzienlijk wordt vergroot.

Mobilofoons worden als basispost ingezet bij de meest uiteenlopende evenementen, zoals:
- Optochten
- Survivalruns
- Studentenintroductiedagen
- Roeiwedstrijden
- Zeilwedstrijden
- Hippische evenementen
- Et cetera.

Een basispost bestaat uit een mobilofoon, een 220V-stroomaansluiting, een externe antenne met een 5 meter lange inschuifbare antennemast en bijbehorende randapparatuur, zoals microfoons en speakers. De basispost kan worden voorzien van een hoofdtelefoon (optioneel), zodat u uw medewerkers ook in een luidruchtige omgeving luid en duidelijk kunt verstaan.

Mobilofoon Kenwood TK7162 / TK8162 - Hoekstra

Handzaam en professioneel

Wellicht denkt u bij de termen mobilofoon en basispost aan omvangrijke apparatuur. Niets is echter minder waar. Hoekstra Portofoons verstuurt talloze malen per jaar mobilofoons inclusief kabel, antenne en desgewenst schuifmast per TNT-post. Dat is alleen mogelijk als dit handzaam verpakt kan worden, en daar hebben wij voor gezorgd.

Qua apparatuur kiest Hoekstra bewust voor Kenwood TK8162 Mobilofoons. Een robuuste, compacte mobilofoon, die bekend staat om zijn uitstekende prestaties. Het toestel meet slechts 106 x 43 x 107 mm (B x H x D), is uitgerust met 16 kanalen en een scan-functie.

Lees meer in de pdf-brochure.