Kenwood TK-3301 Header0

Portofoons huren

Met het huren van portofoons, headsets en andere accessoires bij Hoekstra Portofoonverhuur verzekert u zichzelf van een zorgeloos evenement en een feilloze communicatie. Voor de verhuur van portofoons werkt Hoekstra Portofoonverhuur met een uitgekiend assortiment. Door onze jarenlange ervaring met de verhuur van Kenwood en Motorola portofoons zijn wij exact op de hoogte van mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verschillende portofoons in uiteenlopende omstandigheden.

Huren betekent bij ons:
- Kwalitatief goede apparatuur (gemiddeld genomen niet ouder dan 1 jaar)
- Zekerheid van goede werking (apparatuur wordt getest voor verzending)
- Handzaam verpakt en verzorgd aangeleverd
- Professionele uitstraling
- Flexibiliteit (in aantallen, toelevering, bereikbaarheid etc.)

6-voudige lader portofoons Hoekstra

Hoe werkt het?

Portofoons huren is bij ons heel eenvoudig. Op ons online aanvraagformulier vult u het aantal portofoons, headsets, reserve accu's en andere gewenste accessoires in. Vul bij opmerkingen eventueel de gebruikstoepassing in. Nadat u dit formulier voorzien van uw volledige NAW-gegevens heeft verstuurd, ontvangt u van ons per e-mail en TNT-post een vrijblijvende offerte. Pas wanneer u deze offerte voorzien van uw akkoord aan ons heeft geretourneerd is uw aanvraag definitief.

Hoekstra koffer portofoons

Gemakkelijk met PostNL

Portofoons, headsets en andere toebehoren worden door Hoekstra Portofoonverhuur bijna altijd per PostNL verstuurd. Een of twee werkdagen voor aanvang van de huurperiode levert PostNL de portofoons bij u af. In de verpakking vindt u ook altijd een retourbon. Als u de doos bewaart, kunt u de portofoons na afloop van huurperiode op dezelfde wijze verpakken, de retourbon op de doos plakken en kostenloos afgeven op het postkantoor. Daar ontvangt u alleen een ontvangstbewijs. De kosten voor retourzending zijn al verrekend, dus dat is met recht gemakkelijk.

Wilt u ook gemakkelijk huren? Plaats dan nu uw vrijblijvende aanvraag

Portofoon Headset met slangetje en dopje in het oor profi Hoekstra